1 kg pulykanyak
6 db csirkenyak
6 db csirkeláb
1 db hagyma /nagy/
4 cikk fokhagyma
5 db közepes sárgarépa
1 db fehér répa
1 nagy fej karalábé
1 közepes fej zeller
20 db szemesbors
5 cm-es kaporszár
1 csokor petrezselyem zöldje
só
A pulykanyakat hidegvízben odatesszük főni, sózzuk, ha felfőtt, leszedjük a habját. Csendesen főzzük 1 ó. hosszáig, majd hozzátesszük a csirke nyakat és lábat.ezzel együtt beletesszük a megtisztított zöldségeket, és a többi hozzávalót.
Ezután nincs más dolgunk, mint vigyázni, nehogy zubogva főjön mert akkor nem lesz szép átlátszó a leves, néha kóstoljuk meg és ha szükséges sózzuk.
Végül hozzáadjuk a kurkumát, hogy szebb színe legyen.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.