Leves apró hús (csirke húsos csont)
zöldség
3 teáskanál só,
szemes bors,
étel ízesítő
Nagyon sok áramot elhasználok és mostanában kevés időm van ezért döntöttem a kukta vásárlás melett!
Ez nem új régen is használták csak most van modernebb gyártású is!
A kuktába teszem a húst, ráteszem a zöldségeket fűszereket és felöntöm vízzel.
Bezárom és elindítom leves programon (20 perc)
Jelez mikor kész, ilyenkor hagyom pihenni, majd miután nincs gőz leveszem a tetejét.
Addigra szépen leülepszik átszűröm és tésztát főzök hozzá!
Ízletes, nincs tele konyha párával és mellette lehet mást is csinálni dolgozik szépen!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.