A húsos csontot megmossuk és a Mesterszakács Füles edénybe tesszük.
A zöldségeket a Tupperware Zöldséghámozóval meghámozzuk. Megmossuk, és a húshoz tesszük az edénybe.
Sózzuk, ízesítjük, beletesszük a babérlevelet is és felengedjük hideg vízzel.
Rátesszük az edényre a fedőt és takaréklángon, lassan főzzük.
Mikor a zöldségek megpuhultak, leszűrjük a levest és tetszés szerint főzünk bele levestésztát.
A zöldségeket és a húsos csontot külön Tupperware Kristály tálban tálalom. A levest pedig a Tupperware Elegancia Tálba merem át és úgy teszem az asztalra.
Ajánlott Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.