Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Húsleves kacsa csontból

felvitel dátuma: 2011-04-10 17:21:29       mai nézettség: 1       nézettség: 2833
részletes recept
Húsleves kacsa csontból
Hozzávalók 6 személyre:
  • Húsos kacsa csont
  • vegyes leveszöldség (sárgarépa, petrezselyem gyökér, zeller, paprika, paradicsom, karalábé, fokhagyma, vöröshagyma, burgonya)
  • babérlevél
  • egész bors
  • Himalaya
  • ételízesítő
  • csipetnyi kurkuma

A fűszerek Toldi Fűszer termékek.

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:

A húsos csontot megmossuk és a Mesterszakács Füles edénybe tesszük.

A zöldségeket a Tupperware Zöldséghámozóval meghámozzuk. Megmossuk, és a húshoz tesszük az edénybe.

Sózzuk, ízesítjük, beletesszük a babérlevelet is és felengedjük hideg vízzel.

Rátesszük az edényre a fedőt és takaréklángon, lassan főzzük.

Mikor a zöldségek megpuhultak, leszűrjük a levest és tetszés szerint főzünk bele levestésztát.

A zöldségeket és a húsos csontot külön Tupperware Kristály tálban tálalom. A levest pedig a Tupperware Elegancia Tálba merem át és úgy teszem az asztalra.

Ajánlott Tupperware termékek:

  • Mesterszakács Füles Főzőedény 3,8 literes
  • Tupperware Zöldséghámozó
  • Mesterszakács Előkészítő Kés
  • Elegancia Tál 2,3 literes
  • Mesterfogás Merőkanál
  • Tupperware Lapos Kristály tál
Szakács: Marcsi64


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*