Hozzávalok:1 kisebb tyúk, 3 db. ságarépa,3 db. zőldsé, 1 kissebb zeller, sárga hagyma, fokhagyma,babér levél, egész bórs, 1db paprika,só
egy kevés zsiradék a sárga léhez ,ha nem volt elég zsíros a tyúk.
A húst felteszem főzni, ha felfort szűrőkanállal leveszem a hebot róla, beleteszem a többi hozzávalót,és addih főzőm, mig a hús puha nem lesz.Kiszedem belőle a húst , a zőldségeket, kicsit várok vele,és leszűröm.Én a tyúkhúslevest mindig hosszú metéltel tálalom
egy kevés zsíradékbe bele szeletelek egy sárgarépát, egy kiscit sütöm, maj a leveshez öntöm, ettől szép sárga levest kapunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.