1 csirke far -hát, csirke nyak csirke szárny ,lába
2 kissebb zöldség 1 nagyobb s répa,
pici fej vöröshagyma, 1-2 szelet karalábé,
néhány szem egész bors , só , pici delikát
20 dkg házi készítésű csiga tészta
2A meg tisztított (saját nevelésű ) csirke darabokat fel teszem főni kb 1,5l vízbe Hozzá adom a meg tisztított zöldségeket . sót ,pici delikátot.. lassú tűzön kb 60 percig főzöm
Ha fel forrt többször le szedem a habját , hogy ne legyen zavaros a leve.
Közben sós vízben ki főzöm a házi készítésű csiga tésztát
Leszűröm a levest , A husit és a zöldséget külön tányéron adom hozzá , ki mit szeret belőle .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.