Ez nagyon tetszik nekem, koszi!
I. réteg:
4 tojás
1 vaniliás cukor
5 evőkanál porcukor
2 evőkanál kakaópor
1 zselatin (10 g)
II. réteg:
3 kisdoboz vagy 1 nagy doboz tejföl
5 evőkanál porcukor
1 vaniliás cukor
1 zselatin (10 g)
III. réteg:
4 tojás
1 vaniliás cukor
5 evőkanál porcukor
1 zselatin (10 g)
IV. réteg:
1 csomag gyümölcskocsonya
az edényt amibe a rétegeket öntöm beteszem a hűtőbe.
I. réteg: a tojásokat, porcukrot, vaníliáscukrot és a kakót jól összekeverem. A zselatint elkészítem és ha majdnem kihült a masszához keverem, és a hűtött edénybe öntöm, majd beteszem a hűtőbe.
II. réteg: a hozzávalókat az előzőek szerint elkészítem, majd a zselatint is hozzá öntöm. Az előző rétegre öntöm és megint a hűtőbe teszem.
III. réteg: a hozzávalókat szintén az előzőek szerint készítem, majd a zselatin bele és a hűtőbe teszem.
IV. réteg: a gyümölcskocsonyát a leírás szerint elkészítem, de csak akkor öntöm a többi rétegre ha majdnem kihült, és mehet a hűtőbe.
A rétegeket akkor öntöm egymásra, amikor megdermedt, különben összefolynak.
Ha a tojásos rétegeknél a tojásfehérjét felverjük habnak, akkor kicsit finomabb. Díszíthetjük gyümölccsel, de anélkül is mutatós.
Jó étvágyat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.