15-20 dkg-nyi megkevert fasírthús
1 tojás
liszt
bármilyen vegyes zöldség
ételizesitő
tejföl
1 csokor petrezselyem
A megtisztított vegyes zöldséget megvágom finomra vágott hagymával megpárolom.
Vízzel felengedem sózom, borsozom, majd az egészet puhára főzöm.
Egy kevés ételizesitövel ízesítjük.
Amíg a leves fő, elkészítjük a húsgombócot.
( úgy mint a fasirtot )
Belefőzzük a levesben !
Tejfölell tálaljuk !
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.