Livikém, most raktam be a sutobe, a Te recepted szerint! Nagyon finom és praktikus ez a sutési forma, koszi a receptet!
Húsok:
Csirkeszárny,
vadnyúlhús.
Füszerezés:
só
bors
fokhagymás
só,
fokhagyma,
delikát
Köret:
Brokkoli,
krumpli,
hagyma,
lila hagyma,
laskagomba,
répa.
Füszerek:
só
bors
delikát (bármilyen hússal elkészíthető!
)
Ajánlott fűszerek:http://wwwtoldifuszer.hu
A husokat befüszerezem és kicsit állni hagyom.
A zöldségeket megtisztítom feldarabolom kicsit befűszerezem:
A húst és a zöldségeket is külön zacskóba rakom, pici olajat tettem a húshoz!
Megszúrkálom a zacskót bekötöm a száját és előmelegített sütőbe teszem és megsütöm!
Roppant egyszerű nem kell vele sokat bajlódni!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.