Kipróbáltam és nagyon ízlet mindenkinek! Finom és laktató.
4 dl viz
1 kicsi kanál só
fél csomag élesztő
amennyi lisztett felvesz
1 kanál étolaj vagy csirke zsir
virsli vagy hosszukásra vágott parizel
sütéshez étolaj
Langyos sós vízbe beleteszem az élesztőt és a lisztel összegyúrom a zsirt vagy az olajat beledagasztom.
Annyi lisztet teszek hozzá amennyit a viz felvesz, ezt meleg helyen hagyom fél órát, hogy keljen.
Utánna 10 cm szélességü csikokat csinálok, majd ezt spirál formában rátekerem a csikokra vágott parizelre vagy a virslire. ( fontos, hogy mindenhol fedje )
Forró olajban süssük meg, kecsappal vagy mustárral fogyasztjuk.
Jó étvágyat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.