Tészta:
30 dkg. liszt,
1/2 csomag szalalkáli,
4 dkg. zsír,
14 dkg. cukor,
késhegynyi só,
1 egész tojás,
kevés tej,
Töltelék
1/2 kg túró,
25 dkg Rama margarin,
20 dkg porcukor,
2 csomag vaníliacukor
A tészta hozzávalóit összegyúrom, 2 lapot a tepsi hátuljára helyezem, s így sütöm világos színűre,, közepesen meleg sütőben.Kb. 10 perc alatt megsül.
A Rama magrgarint, porcukrot, vaníliáscukrot habosra kavarom. Hozzátezsem a túrót, s ezzel együtt is habosítom.Könnyű túrókrémet kapunk.
Ezt a krémet a kihűlt 2 tésztalap közé teszem. Én egy tálcával leborítom, s nehezéket teszek rá néhány órára. Mikor átpuhult, porcukrot szitálok rá .Vakítóan fehér az egész süti, ezért: "Hószelet".
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.