Nagyon gusztusos és finom. Én eddig gomba nélkül készítettem és a pörit ledaráltam. Úgy is isteni.
8-10 sós palacsinta
maradék pörkölt
gomba
tejföl
Bármilyen maradék pörköltől - amit már nem akar a család megenni - nagyon finom egytál ételet lehet gyorsan készíteni.
A húst kicsontozom a megpárolt gombát, és tejfölt keverek hozá. Összeforralom és a sós palacsintákba töltöm, úgy hogy a két végét tasak formára behajtogatom.
Egy kivajazott tűzálló tálba fektetem és a megmaradt szatot szintén tejföllel dúsítom és a palacsintákra öntöm.
Irány a sütő és kb. 20-25 perc alatt 180 fokon, légkeveréssel, megsütöm.
Tulajdonképpen ez előételnek számít, de szerintem nagyon laktató vacsorára egytál ételnek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.