Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 16 szerda Csongor névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Hortobágyi húsos palacsinta

felvitel dátuma: 2011-02-20 16:08:03       mai nézettség: 2       nézettség: 2826
részletes recept
Hortobágyi húsos palacsinta
Hozzávalók 4 személyre:

csirke comb: 4 db
tejföl: 2 dl
liszt: 0,10 kg
palacsinta: 4 db
petrezselyem zöldje: 1 csomag
zöldpaprika: 1 db
füszerek ízlés szerint a csirke pörköltléhez
 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A csirke pörköltet készítünk, levét finom szűrőn átszűrjük, majd tejfölös habarást végzünk úgy, hogy egy selymes mártást kapjunk.
A csontjáról lefejtett csirkehúst ledaráljuk, és a sós palacsintába göngyöljük.
Az előmelegített tányérba helyezzük a palacsintát, a forró mártást rászűrjük, tejföllel, karikára vágott zöldpaprikával, vágott petrezselyem zölddel díszítjük.

:

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Makovinyi János 2011 március 26

Biztosan Nagyon finom lehet, de Én ezt másként ismerem.Kifogom próbálni és akkor fogok véleményt mondani róla.Egyébként jól néz ki

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*