Biztosan Nagyon finom lehet, de Én ezt másként ismerem.Kifogom próbálni és akkor fogok véleményt mondani róla.Egyébként jól néz ki
csirke comb: 4 db
tejföl: 2 dl
liszt: 0,10 kg
palacsinta: 4 db
petrezselyem zöldje: 1 csomag
zöldpaprika: 1 db
füszerek ízlés szerint a csirke pörköltléhez
A csirke pörköltet készítünk, levét finom szűrőn átszűrjük, majd tejfölös habarást végzünk úgy, hogy egy selymes mártást kapjunk.
A csontjáról lefejtett csirkehúst ledaráljuk, és a sós palacsintába göngyöljük.
Az előmelegített tányérba helyezzük a palacsintát, a forró mártást rászűrjük, tejföllel, karikára vágott zöldpaprikával, vágott petrezselyem zölddel díszítjük.
:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.