Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 3 szombat Tímea, Irma névnapja

Főoldal » Könnyű » hortobábyi húsos palacsinta

felvitel dátuma: 2013-09-13 19:25:22       mai nézettség: 1       nézettség: 1319
részletes recept
hortobábyi húsos palacsinta
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók: Palacsinta.6 db.

Töltelék: fél kg. darálthús / én pulykát hsználtam/1 db, vöröshagyma, zsiradék a sütéshaz, 1 kávéskanál őrölt parrika, 3 evőkanál tejföl, 1 csapott evőkanál lisz.

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Elkészítés: A vöröshagymát zsiradékon megpároljuk, beletesszük az őrölt paprikát, majd vízzel felengedjü. Egy kicsit sütöm, majd beleteszem a darált húst. Zsírjára lesütöm, majd egy pohár vizet ismét öntök hozzá. Ha a hús kész, leszűröm,Majd egy pohár vízbe teszem a lisztet, és a tejfölt. elkeverem, és a hús levét besűrítem vele. A palacsintákat megtöltöm a hússal, és jénai tálba teszem. A sűrű szósszal meglocsolom, és meleg sütőbe teszem. 10 perc sütés után/ légkeverés/ kiveszem a sütőből, és lehet tűlalni. A tányéron a maradék szósszal meglocsolom.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*