Hozzávalók: Palacsinta.6 db.
Töltelék: fél kg. darálthús / én pulykát hsználtam/1 db, vöröshagyma, zsiradék a sütéshaz, 1 kávéskanál őrölt parrika, 3 evőkanál tejföl, 1 csapott evőkanál lisz.
Elkészítés: A vöröshagymát zsiradékon megpároljuk, beletesszük az őrölt paprikát, majd vízzel felengedjü. Egy kicsit sütöm, majd beleteszem a darált húst. Zsírjára lesütöm, majd egy pohár vizet ismét öntök hozzá. Ha a hús kész, leszűröm,Majd egy pohár vízbe teszem a lisztet, és a tejfölt. Jó elkeverem, és a hús levét besűrítem vele. A palacsintákat megtöltöm a hússal, és jénai tálba teszem. A sűrű szósszal meglocsolom, és meleg sütőbe teszem. 10 perc sütés után/ légkeverés/ kiveszem a sütőből, és lehet tűlalni. A tányéron a maradék szósszal meglocsolom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.