Hortobágyos húsos palacsinta: Kész pörkölt Kész palacsinta 3 evőkanal Liszt 3 dl Tej Fel kis pohár Tejföl
A palacsintat megcsinalom es töltetlenül hagyom míg el nem készítem a tölteléket.A pörköltböl a húst kiszedte és Szalai szedem. A levét felraktam melegíteni vagyis felforraljam. Addig míg melegszik egy kisebb tálba rakok lisztet és a tejfölt és géppel úgy összedolgozzuk hogy csomomentesre és tejjel felhigítom. És amikor felfort a pörkölt lé akor be rántom a lét és addig foralom míg be nem sürüsödik. Ha kész a húst megmelegítettem ha hideg rárakni a palacsinta tésztára a közepére egy kanál lét rakok rá és úgy össsze hajtom a palacsintát és a tányér rá rakom és leönteni meg a tetejét lével.és a tetejére meg egy kis tejfölt lehet rakni. Nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.