Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Horobágyos húsos palacsinta

felvitel dátuma: 2017-01-05 11:07:21       mai nézettség: 1       nézettség: 2060
részletes recept
Horobágyos húsos palacsinta
Hozzávalók 2 személyre:

Hortobágyos húsos palacsinta: Kész pörkölt Kész palacsinta 3 evőkanal Liszt 3 dl Tej Fel kis pohár Tejföl

Előkészületi idő: 5 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

A palacsintat megcsinalom es töltetlenül hagyom míg el nem készítem a tölteléket.A pörköltböl a húst kiszedte és Szalai szedem. A levét felraktam melegíteni vagyis felforraljam. Addig míg melegszik egy kisebb tálba rakok lisztet és a tejfölt és géppel úgy összedolgozzuk hogy csomomentesre és tejjel felhigítom. És amikor felfort a pörkölt akor be rántom a lét és addig foralom míg be nem sürüsödik. Ha kész a húst megmelegítettem ha hideg rárakni a palacsinta tésztára a közepére egy kanál lét rakok és úgy össsze hajtom a palacsintát és a tányér rakom és leönteni meg a tetejét lével.és a tetejére meg egy kis tejfölt lehet rakni. Nagyon finom.

Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*