Ez nagyon jó.
5 l víz
1.25 l 10%-os ételecet
75 dkg cukor
15 dkg konyhasó
5 mokkás kanál borkén por
1 tasak szemes bors
1 tasak mustármag
1 tasak köménymag
1 tasak babérlevél
A hozzávalókat hordóba öntjük jól elkeverjük, 1 napig érleljük, majd a megtisztitott uborkát karfiolt kisdinnyét
paprikát zöld paradicsomot beletesszük .
Műanyag ráccsal lenyomjuk s kb 3-4 nap után már
fogyasztható a savanyúság.
Folyamatosan akár naponta lehet utántölteni a kertben
érő uborkával stb-vel.
Ahány literes a hordó annak fele legyen az alaplé.
Új műanyag hordó kellemetlen illatát meg tudjuk szüntetni ha egy napra meleg vizet és 1 tasak citromsavat öntünk bele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.