Nagyon guszta, mentettem...
Hozzávalók. 8 szelet sertés karaj,8 szelet sajt, 8 tojás, pici olaj a sütéshez,és egy kevés liszt
Elkészítés:Ahúsokat vékonyra kiverjük. Sózzuk, bekenjük a Kotányi féle fokhagymás,lestyános,borsikafű,,és rozmaringos fűszer keverékével. Lisztbe forgatjuk mindkét oldalon, majd pici olajon mindkét felét pirosra sütjük.Tepsibe tesszük,közben kisütjük a tükör tojásokat, mindkét felét keményre, majd a húsokra tesszük,Mindegyik húsra egyet,utána sajtszeletet teszünk rá,és felső sütésen rápirítjuk a sajtot. Én fűszeres sültkrumlit adtam hozzá savanyú paprikával.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.