Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hólabda

felvitel dátuma: 2012-10-06 19:26:21       mai nézettség: 1       nézettség: 5148
részletes recept
Hólabda
Hozzávalók 10 személyre:

Hozzávalók: 12 db. tojás, 12 kanál cukor, 12 kanál liszt, 1.5 cs. sütöpor, 3 evőkanál olaj, pici zsiradék a tepsi kenéséhez, és pici lisz.

Krém: 2 cs. vanilia puding, 6 dl. tej, 20 dkg. margarin, 15 dkg. cukor.

Fél csomag kókusz reszelék.

Egy cs. Dr, Oettker csoki máz, vízbe felolvasztva.

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 3 perc

Elkészítés:

Elkészítés: 4 tojás fehérjét kemény habbá verjük 4 kanál cukorral. A 4 tojás sárgájába 1 kanál olajat teszek, összekeverem, és hozzáöntöm a kemény habhoz. Belekeverem, és apránkén 4 kanál lisztet óvatosan elkeverem, és fél csomag sütőport is. Zsírozott , lisztezett tepsiben sütöm.Ezt még egyszer megismétlem. A harmadik lap is így készül, csak egy kanál liszttel kevesebb, hekyette 1 kanál kakaót teszek.Közben elkészítem a krémet: 6 dl. tejben csomó mentesre keverem a pudingot, megfőzöm, és hűtöm. A margarint a cukorral kikeverem, és a kihűlt pudinggal összekeverem. A lapokat pogácsa szaggatóval kiszaggatom. Úgy ragasztom a krémmel, hogy a barna lap középre kerüljön.Körös körbe is bekenem, és bele hempergetem kókusz reszelékbe. Tetejére csokit olvasztok.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 R.P.Judith 2012 október 7

Ez nagyon finom lehet.

0/10 szathmári zsófia 2012 október 10

én is szoktam ilyet csinálni

10/10 N.Melcsi 2012 október 12

Holnap kipróbálom remélem sikerülni fog .

0/10 Káplár Anna 2012 október 12

Biztos sikerül, olyan krémet teszel bele, amilyet akarsz, a piskóta meg sikerülni fog, drukkolok neked.

0/10 erzsebet 2012 október 31

nagyon finom

0/10 Káplár Anna 2012 november 4

Köszönöm a hozzászólásokat.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*