Nagyon mutatós , és biztosan nagyon finom is! Ki fogom próbálni!
Tészta:
Krém:
Egy kis Konyhaművész Tálkában felfuttatjuk a szalagálét, 3 ek langyos tejben.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk a TW Duplafalú Kelesztőben, 3 cipóra osztjuk. A Gyúrólapon a Nyújtó segítségével nagyon vékonyra nyújtjuk, tepsi hátán vagy Szilikon Sütőlapon megsütjük. (én most tepsi hátán sütöttem, mert foglaltak voltak a Szilikon Sütőlapjaim)
A krémhez 3 dl tejet, 3 kanál cukorral, 2 vaníliás cukor, 3 kanál liszttel sűrű péppé főzzük a Mirage 2,5 l-es főző Edényünkben. Mikor teljesen kihűlt hozzáadunk 23 dkg porcukrot, 15 dkg vajat vagy margarint, amit előzőleg habosra keverünk a Konyhaművész Pro Tálban.
A lapokat megtöltjük, porcukrozzuk. Másnap szeletelhető.
Javasolt Tupperware Termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.