Hozzávalók (4 személyre):
Vágjuk félbe a kelt ott, ahol a fehér és a zöld rész elválik egymástól. A fehér részt daraboljuk 2-3 centis hasábokra, tegyük félre. A zöldeket ettől nagyobbra vágjuk. Félholdra szeljük a vöröshagymást, a fokhagymát pedig felaprítjuk. Egy serpenyőben vagy wokban hevítsük fel az olajat. Süssük meg a hagymát, adjuk hozzá a tfehér részt. 5-6 percig folyamatos kevergetés mellett pirítsuk, majd adjuk hozzá a fokhagymát és a zöld részt. Sózzuk-borsozzuk, tegyük bele a szójaszószt, a gyömbért és a vizet. 10 perc alatt készre főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.