De régen csináltam, most újból elkészítem.
Hozzávalók:Sonkatekercs: 20 dkg. gépsonka,, fél tubus majonézes torma,1 tubusos natur sajtkrém.1 db közepes krumpli, megfőzve, pépesítve.
Kaszinótojás::10 db. főtt tojás, 2 evőkanál majinéz,1 evőkanál mustár,pici cukor, csipet só, 1 kiskanál fehérbors, 1.5 dl tejföl.1 kisdoboz marhamájkrém.
Franciasaláta:20 dkg. cukorborsó,2 db sárgarépa,2 db. kisebb újkrumli.
4 DL. TEJFÖL,1 DL. MAJONÉZ,,1 TEÁSKANÁL MUSTÁR, 1 KISKANÁL CUKOR, CSIPET SÓ,ÉS FEHÉR BORS.
Elkészítés:Sonkatekercs: A hozzávalókat jól elkeverjük, és megtöltjük veklük a sonkát.
Kszinótojás:A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, és a héját lefejtjük. Kttévágjuk, kivesszük a sárgájukat egy tálba összekeverjük a hozzávalókat,és a tojásokat megtőltjük a kapott krémmel.tetejét díszíthetjük zőldség zőlddel, és kechuppal.
Fanciasaláta:a zőldségeket megfőzzük, és ha kihült megcsináljuk a tartármártást.4 dl. tejföl,1 dl. majonéz, 1 teáskanál mustár,1 kiskanál cukor, csipet só,és fehérbors. De természetesen ki hogy szereti. ha kihültek a zöldségek, beleforgarjuk a masszába.
Egy jó nagy tálcára teszünk saláta levelet, ráhalmozzuk a Fraciasalátát. Körberakjuk a sonkatkerccsel,és a kaszinótojásokkal. Díszíthetjük paradicsommal,és uborkával.
.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.