Gyonyoru lett a hidegtál!!!!!!!!!!!! Ezt mindenki szívesen megkóstolná!
4 nagy csiperke gomba
1cs. pulyka sonka
1 cs. füstölt trapista sajt
8 szelet pulykamell szelet
4+4 főtt tojásból krém
2db. zöld paprika
1-1cs. lapka sajt, 1 mozarella, 1 tihanyi camambert,
8 db. csirke máj,
1 cs. szeletelt füstölt bacon szalonna
Egy kevés: hagyma, olaj, só, bors, mustár, majonéz, petrezselyem zöld, 1 zsemle, panír, 25 dkg. túróból körözött, szezámmag
+ díszítés
Sonka tekercs:
A 4 főtt tojásból tojáskrémet készítek és betöltöm.
A szeletelt trapistát csak ketté hajtom, a mozarellát és a camambert szeletelem.
A pulyka melleket kirántom:
Kaszinótojás:
Levágom a tojások végeit, majd megfelezem őket. A sárgákból krémet keverek pici vajjal és ízesítem sóval, borssal, mustárral,majonézzel. Betöltöm a tojásokat.
Sajt csiga:
1-1 lapkasajtot egymásra teszek és felcsavarom. 4 db-ra vágom és szezámmagba meggörgetem, szőlővel megtűzöm.
Töltött paprika:
Körözöttet készítek ( lágy, akkor zsemlemorzsát kell adni hozzá) és megtöltöm a paprikákat, majd karikákra szeletelem.
Rántott gombafejek:
Töltelék: A gomba reszelt szárát megdinsztelem hagymával és beáztatott zsemlével, sóval, borssal, apró paprika kockákkal összedolgozom. Panírozom és sütöm.
Baconba göngyölt csirkemáj:
A májat sóval, borssal, pici paprikával ízesítem és baconba csavarom. Sütőben alufólia alatt megsütöm.
Díszítés:
Egy szép tálcára, vagy pecsenyés tálra fodros salátát teszek és ízlésesen elhelyezem rajta a finom ételeket. Paprikával, paradicsommal, perezselyemzölddel, uborkával, naranccsal és eperrel díszítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.