1 üveg sárgabarack kompót
1 üveg cseresznye kompót
1 üveg körte kompót
1 szilva kompót
1üveg alma kompót
1 üveg őszibarack kompót
1 nagy tejszín
2 liter tej
a kompótokat leszűrjük és robotgéppel passzírozzuk majd hozzáadjuk a tejet és a felvert tejszínt...összekeverjük és még kevés időre hűtőbe rakjuk
bármilyen kompótot adunk hozzá ""galuskának""
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.