Jó a recept,de én az almát megpárolnám,mielőtt a piskótára teszem.
2 zacskó babapiskóta, kb.3/4 kg szaftos alma, 2 csomag vanília cukor, 1 kk fahéjas cukor, kristály cukor ízlés szerint, 2 doboz tejföl, 2 kk kakaópor, 1/2 tábla főzőcsoki, pingáláshoz DR. Oetker toll és marcipán dekor szívek
Tepsi vagy üvegtál alját kibéleltem ezüst papírral, kiraktam szorosan babapiskótával, majd raktam fölé a lereszelt almából, amelyet összekevertem cukorral és pici fahéjjal. Fölé újabb piskótaréteg került és az egyik tejföl, amit előzőleg összekevertem vaníliacukorral. Újabb piskótaréteg jön és a cukros-fahéjas reszelt alma másik fele, majd megint piskóta és a tejföl+vaníliacukor+ kakaópor keveréke, végül piskótával zárjuk a sort, amelyet olvasztott csokival locsoltam le és Dr. Oetker tollal írtam rá.Hamar meg van, 1 éjjelt kell csupán állnia a hűtőben, hogy a piskóta megpuhuljon, aztán szeletelhető!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.