Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hideg eperleves

felvitel dátuma: 2013-06-18 22:23:35       mai nézettség: 1       nézettség: 1826
részletes recept
Hideg eperleves
Hozzávalók 4 személyre:
  • eper, tetszés szerinti mennyiség
  • 1 cs Váncza főzés nélküli puncs puding
  • 1 l tej
  • 1/2 mk őrölt fahéj
  • 2-3 csipetnyi őrölt szerecsendió
Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:
A pudingport egy Kristály Tálba tesszük, kevés tejjel, a kézi habverővel jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet is. Szerecsendióval, őrölt fahéjjal ízesítjük.
Kb. 5-8 dkg epret pürésítünk és a pudingos tejhez keverjük.
 
Az epret felszeleteljük és a levesbe tesszük.
 
A tálat lezárjuk a tetejével és hűtőbe tesszük.
 
Tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk, de az nélkül is tökéletes, finom a leves.
Szakács: Marcsi64


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*