50 dkg finomliszt
1 db tojás
kb. 3,5 dl langyos tej
csipet só
1 ek. cukor
A lapok kenéséhez:
10 dkg zsír
1 ek. ecet
A töltelékhez:
40 dkg otelló szőlő
400 g tehéntúró
3 db tojás
40 g lágy vaj
100 g tejföl
80 g kristálycukor
1 csipet só
7,5 dk g finomliszt
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.