Nagyon finom, gyonyoru a tálalás, nem lehet nem kipróbálni, gratula!
4 szelet karaj csont nélkül
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg sonka
20 dkg csemegeuborka
1 evőkanál paradicsom püré
2 fej vöröshagyma
só
őrölt fekete bors
grill fűszer
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk.A hagymát apróra a szalonnát,sonkát,csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:A szalonnát kipirítjuk,kiszedjük a pörcöt és a visszamaradó zsíron átsütjük a hússzeleteket.A szeleteket félre tesszük.A zsiradékba visszatesszük a pörcöt,hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük.Rátesszük a sonkacsíkokat sózzuk,borsozzuk és 5-6 percig pirítjuk.Beletesszük a csemegeuborkát és a paradicsom pürét.Átpirítjuk és levesszük a lángról.
A húst a sonkás,uborkás raguval tálaljuk.Köretnek rizst,sült burgonyát készíthetünk hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.