Nagyon régen csináltam de ezt a csodás tésztát nézve ,újra kedvet kaptam ha Jobb idő lesz hogy száradni tudjon én is hozzá fogok.
Nagyon régen csináltam de ezt a csodás tésztát nézve ,újra kedvet kaptam ha Jobb idő lesz hogy száradni tudjon én is hozzá fogok.
Örülök,hogy meghoztam a kedvedet.Olyan finom tud lenni,meg nem venném a boltit.Emlékszem fiatalasszonyként mennyit kínlódtam vele,de most egy pillanat alatt kinyújtom.
Nekem amikor vágom fel, összeragad. Ha lisztezem, csirízes lesz főzéskor. A recept nem szól szárításról. Mi a megoldás?
Keményre kell gyúrni a tésztát.Mielőtt feltekerném,és vágnám,pihentetem egy kicsit,de nem többet,mint 10-15 percet,és ezért is jó ha fele rétesliszt,mert más az állaga.Én is végigjártam ezt az utat,míg eljutottam a megfelelő tésztáig.Sokat mérgelődtem,de nem adtam fel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.