Hozzávalók:
40 dkg liszt
25 dkg Ráma margarin
1 tejföl
só vagy szezámmag
Elkészítés:
Az összetevőket összegyúrjuk, egy éjszakán keresztül pihentetjük, másnap kinyújtjuk 1-2 mm vékonyra.
Derelyevágóval felvágjuk, tetejét sóval beszórjuk(szezámmaggal), tepsibe tesszük és előmelegített sütőben megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.