250 g leveles-vajas tészta
1 tasak Dr. Oetker házi krémes krémpor
800 ml tej
kb. másfél dl tejszín
250 g leveles-vajas tésztát 2 db 25x30 cm lappá nyújtunk, majd pár perc alatt, aranybarnára sütünk. Ezután a Dr. Oetker tasak tartalmát egy keverőedénybe öntjük, hozzáadjuk a tejet, és kb. egy percig robotgéppel habosra keverjük. Ha ez megvan, akkor a kihűlt tésztát egy magas falú tepsibe tesszük, majd rákenjük a krémet, és ezt követően a felvert tejszínt is rásimítjuk. A legvégén a másik lapot kockákra felszeleteljük, és ráhelyezzük a tejszín tetejére.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.