Hozzávalók: 1.5 kg. paradicsom, 50 dkg. édes paprika,és 1 db. csípős, 30 dkg. hagyma, zeller, és zöldség szár, 4 nagyobb gerezd fokhagyma, 1 kávés kanál bors, 1 evőkanál só, 20 dkg. cukor, 1 dl. ecet,20 %-os, 5 dkg. mustár, fél mokkáskanál Na. benzonát.
Elkészítés: a paradicsomot én a darálommal ledaráltam, így nem került bele mag, és héj sem. Mindent egy nagyobb lábasba tettem, jól elkevertem, és egy órán keresztűl főztem, közben megkevergettem. Mikor letelt az 1 óra, botmixerrel összeturmixoltam, majd még főztem egy kicsit, látván mikor sűrű lesz. A végén bele a benzonát, és lehet üvegekbe rakni.Száraz dunsztba tettem másnapig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.