Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Házi húsleves kakasaprólékból

felvitel dátuma: 2012-03-05 16:43:15       mai nézettség: 1       nézettség: 2206
részletes recept
Házi húsleves kakasaprólékból
Hozzávalók 6 személyre:

Kakasaprólék:

  • 2 db szárny
  • db láb
  • farhát
  • szív
  • zuza
  • sárgarépa
  • zöldség
  • karalábé
  • 1 vöröshagyma egybe
  • 1 burgonya egybe
  • 4-5 g. fokhagyma
  • zellerzöld vagy petrezselyemzöld friss, ha nincs szárított petrezselyem
  • vegeta
  • egész bors

A fűszerek Toldi fűszertermékekből:

http://www.toldifuszerek.hu

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A húst megtisztítom és egy nagy fazékba vízzel együtt felteszem forrnimajd leszűröm a tetejét. Közben megpucolom a zöldségeketbeledobálom, ízesítem , egész bors, vegetávalkis tv paprikát is szoktam beletenni az íze kedvéértMajd lejjebb veszem a hőfokot és szép lassan kb. 2 óra alatt készre főzöm, átpuhuljon a hús is.

Leszűröm, a zöldségeket és húst külön tálalom, cérnametéltlevesbetét hozzá.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*