Kakasaprólék:
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A húst megtisztítom és egy nagy fazékba vízzel együtt felteszem forrni, majd leszűröm a tetejét. Közben megpucolom a zöldségeket, beledobálom, ízesítem só, egész bors, vegetával, kis tv paprikát is szoktam beletenni az íze kedvéért. Majd lejjebb veszem a hőfokot és szép lassan kb. 2 óra alatt készre főzöm, átpuhuljon a hús is.
Leszűröm, a zöldségeket és húst külön tálalom, cérnametélt a levesbetét hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.