1 kicsi zeller
1 közepes répa
1 közepes fehérrépa
1 csokor petrezselyem
1-2 nagy lestyán
3-4 zeller levél
A zöldségeket megtisztítjuk, a zellert, répát, fehérrépát a reszelő nagylyukú felén lereszeljük. A leveleket és a hagymát apróra vágjuk.
Tesibe tessük és sütőben alacsony hőfokon, nyitott ajtónál 1-2 órát szárítjuk. Közben néha átforgatjuk.
Elzárjuk a sütőt és benne hagyjuk egy éjszakára (ha este készítjük) ezalatt még száradni fog. Reggel megnézzük, ha már teljesen megszáradt összemorzsoljuk, vagy ledaráljuk. Ha nem teljesen száraz papírzacskóba tesszük és radiátoron folytatjuk a szárítását, vagy még rászárítunk a sütővel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.