300 g cukor
1dl viz
15dkg margarin/vaj
6dkg kakaó
25dkg tejpor
mazsola/dió/mogyoró ízlés szerint
A cukorból és vízből szirupot főzünk, hozzáadjuk a vajat/margarint. A kakaót és a tejport összekavarjuk, és hozzáadjuk a mazsolát(én 5 g ot tettem bele). .A vajas szirupot levesszük a tűzről, összekavarjuk a kakaós tejporos mazsolával. Egy jénai tálba, tepsibe vagy akármilyen sima tálba fóliát teszünk. Elegyengetjük a masszát, a hűtőbe, vagy hideg helyre tesszük, és két napot állni hagyjuk.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.