60 dkg csirkemell filé
40 dkg sonka
8 db ananász karika /konzerv vagy friss ha van /
só
szárnyas fűszerkeverék
étolaj
Előkészítés: Az ananász karikákat félbe vágjuk. A csirkemellet kis szeletekre vágjuk. A sonkát nagyobb kockákra daraboljuk.
Elkészítés: A csirkemell szeleteket sózzuk, befűszerezzük. A fél szelet ananász karikákra hajtunk egy-egy szelet csirkemellet és a sonkával felváltva nyársra húzzuk.
Grillen vagy sütőben a rácson 20-25 perc alatt megsütjük. Önmagában vagy körettel, salátával is nagyon finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.