25 dkg Soós Premio Duro spagetti
25 dkg főtt-füstölt tarja
1 dbz ananász konzerv
2-3 ek. olaj
só
2 dl főzőtejszín
A tésztát a szokásos módon sós-olajos vízben kifőzzük, leszűrjük, majd félre tesszük. A tarját kisebb kockákra vágjuk, és egy kanálnyi olajon megpirítjuk. Míg pirul, addig kiszedjük az ananászt a dobozból, és a tarjához hasonló kockákra daraboljuk, majd a serpenyőbe tesszük azt is. Felöntjük a tejszínnel, ízlés szerint adunk hozzá sót, valamint 1-2 kanálnyit az ananász levéből. Összeforraljuk, s ha már elérte a kellő sűrűséget, akkor beleforgatjuk a tésztát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.