Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Háromszoros élvezet

felvitel dátuma: 2012-04-24 17:22:59       mai nézettség: 1       nézettség: 5415
részletes recept
Háromszoros élvezet
Hozzávalók 8 személyre:

Tészta 1 csomag sütőpor
4 evőkanál liszt
15 dkg darált dió
20 dkg cukor
7 tojásfehérje

 

Krém 2 csomag habfixáló
0,5 l tejszín
kocka alakú háztartási keksz
rum
kávé
10 dkg tejcsoki
25 dkg porcukor
25 dkg Rama
6 dl tej
2 csomag vaníliás puding
7 tojássárgája
csokireszelék

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 35 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A tojásfehérjét habbá verjük, és belekeverjük a többi hozzávalót. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük a piskótához hasonlóan. A krémhez a tojássárgát a pudinggal és a tejjel sűrűre főzzük, ha kihűlt összekeverjük a porcukorral habosított Ramával. A krém felébe belekeverjük a felolvasztott tejcsokit. A kekszet rummal ízesített kávéba áztatjuk. Az összeállításnál a sorrend: tészta, vaníliás krém, rumos-kávés keksz, tejcsokis krém. A tetejére tesszük a tejszínhabot, és étcsokit reszelünk . Hűtőben dermesztjük egy kicsit, és vízbe mártott késsel szeleteljük.

Szakács: Arenka


Film link: http://www.sutigyar.hu/recept/haromszoros_elvezet_2

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2012 április 24

Aranka, csodás suti, fantasztikus recept! Koszi szépen!

0/10 Makány Aranka 2012 április 24

Köszönöm, Anna, én csak kiviteleztem.

10/10 Kercsike 2012 április 24

Nagyon jó süti, meg fogom csinálni! Biztosan fog ízleni a családomnak is, köszi!

0/10 Makány Aranka 2012 április 25

Finom! Köszönöm, Kercsike!

4/10 fabianlaszlóné 2012 április 27

guszta és finom

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*