Nagyon jol nez ki, en is kiprobalom.
70 dkg filézett harcsa
12 dkg szalonna
1 nagy fej vöröshagyma
2 paradicsom
2 paprika
3 dl tejföl
2 dl víz , szükség szerint
csípős paprika
fűszerpaprika
liszt
só, bors
A szalonnát fel kockázom, és egy mélyebb serpenyőben kezdem el pirítani. Ha már eresztett egy kis zsírt, hozzá adom a kockákra vágott hagymát. Amikor az már kicsit megpirult, a nagyobb kockákra vágott harcsa darabokat és a fűszerpaprikát is hozzá adom. Így pirítom pár percig együtt, vigyázva , hogy a paprika meg ne égjen. Hozzá adok egy kevés vizet, majd ha elkezd forrni, bele darabolom a paprikát, a paradicsomot. De jó a házi lecsó is .Sót és borsot kíván még. Ha kellőképp összefőttek, a tejföllel és a liszttel egy kis víz- ha szükséges még- hozzáadásával sűrítem be az egészet.
Nokedlival tálalom, de az ínyencek szerint túrós tésztával az igazi.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.