Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 3 szombat Tímea, Irma névnapja

Főoldal » Könnyű » Harcsafilé zabpehely bundában

felvitel dátuma: 2011-11-10 16:46:16       mai nézettség: 1       nézettség: 3164
részletes recept
Harcsafilé zabpehely bundában
Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet harcsafilé  /cápa harcsa,afrikai harcsa /

1 db citrom

1 cs.zabpehely

finom liszt

2 db tojás

étolaj a sütéshez

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A harcsaszeleteket sózzuk és citromlevet csepegtetünk rá.Hagyjuk állni pár percet.

Elkészítés:A halszeleteket bepanírozzuk.Lisztbe,felvert tojásba majd a zabpehelybe forgatjuk.Óvatosan megpaskoljuk hogy a zabpehely mindenhol takarja majd olajban kisütjük.

Párolt rizst és pirított gombát készítettem mellé.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Helga 2011 november 10

Klassz ötlet ez a zabpelyhes bunda, gratulálok:)

0/10 Csóti Henriette 2011 november 12

Én is készítettem már a paleoban zabpelyhes bundát, de ott nem használahtok fehér lisztet, ezért ledaráltam a zabpelyhet és úgy készítettem.

0/10 csoti.henriette 2011 november 18

Holnap kerül kipróbálásra halfilémmel de nem harcsával:)

0/10 csoti.henriette 2011 november 20

kipróbáltam finom volt:)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*