Hozzávalók: 50 dkg. harcsa filé. 2 nagy hagyma, 1 paradicsom,1 zöld paprika,/ nekem nem volt/ ezért a darált paprikámból tettem bele,zsír, vagy olaja sütéshez, só, őrölt piros paprika.
Elkészítés: A hagymát megtísztitjuk, és sajtreszelől lereszeljük. Beletasszünk egy evőkanál darált piros paprikát, a paradicsomot, amiről lehúzzuk a bőrét. Megpároljuk, majd kevés őrölt paprikát egy pici halfűszert teszünk bele, és egy pohár vizet. Addig főzzük, míg elfőli a levét, majd lesütjük zsírjára. Ismét felengedjük vízzel, beletesszük a haldarabokat, és már csak addig főzzük, amig a víz fele elfórr. A hal nagyon hamar kész van. Csusza tésztával tálaljuk..
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.