Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 3 szombat Tímea, Irma névnapja

Főoldal » Könnyű » Harcsa paprikás csusza tésztával

felvitel dátuma: 2013-01-14 17:11:20       mai nézettség: 1       nézettség: 3373
részletes recept
Harcsa paprikás csusza tésztával
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók: 50 dkg. harcsa filé. 2 nagy hagyma, 1 paradicsom,1 zöld paprika,/ nekem nem volt/ ezért a darált paprikámból tettem bele,zsír, vagy olaja sütéshez, só, őrölt piros paprika.

Előkészületi idő: 25 perc

Sütési idő: 15 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Elkészítés: A hagymát megtísztitjuk, és sajtreszelől lereszeljük. Beletasszünk egy evőkanál darált piros paprikát, a paradicsomot, amiről lehúzzuk a bőrét. Megpároljuk, majd kevés őrölt paprikát egy pici halfűszert teszünk bele, és egy pohár vizet. Addig főzzük, míg elfőli a levét, majd lesütjük zsírjára. Ismét felengedjük vízzel, beletesszük a haldarabokat, és már csak addig főzzük, amig a víz fele elfórr. A hal nagyon hamar kész van. Csusza tésztával tálaljuk..

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*