Hozzávalók: 5 tojás, 5 evőkanál cukor, 5 evőkanál liszt, fél cs, sütőpor, pici étolaj.
Krém: 1 cs. puncs ízű pudingpor, 3 dl.tej, 15 dkg. margarin, 10 dkg. cukor.
Elkészítés: a tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. A tojások sárgáját egy pici étolajjal összekeverem, és úgy öntöm a habhoz. Belekeverem a sütőporos lisztet. A masszát kettéveszem, és sütőpapírral bélel tepsibe kanéllal haránt csíkokat teszk egymás mellé. Előmelegített sütőben sütöm.
Krém: a tejben a pudingot felfőzöm, majd hűtöm. a margarint a cukorral kikeverem és a kihült pudinghoz keverem.
Ha kisült a pskóta, a papírral együtt kihűtöm, majd a pípírral tekerem fel. Kinyújtom, leveszem a sütőpapírt, és megkenem a krémmel. Hűtőbe teszem, ha a krém megszilárdul, lehet szeletelni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.