1 KG SÁRGARÉPA
FÉL KG FEHÉRRÉPA
2 DB SAVANYKÁS ALMA
1 POHÁR TEJFÖL
1 EVŐKANÁL CUKOR
1 KÁVÉS KANÁL MUSTÁR
2 DB BABÉRLEVÉL
1 EVŐKANÁL SÓ
a zöldségeket és az almát megpucoljuk és a babérlevéllel sóval feltesszük főni
mikor puha leszűrjük és robotmixerrel pürésítjük
a cukrot megbarnítjuk felöntjük kevés lével és addig forraljuk míg a cukor felolvad..
akkor beletesszük a pürésített zöldségeket hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt
jól összekeverjük és egyet forraljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.