másfél liter tej ......
egy dl ecet ......
két evökanál buzadara......
két tojás....
csipet só
1 zacskó zsemlemorzsa
2 dl olaj
1 üveg sárgabarack kompót
a tejet felforralom majd leveszem és hozzáadom az ecetet óvatosan megkeverem és hagyom kihűlni......
ha kihűlt akkor leves szűrőben lecsurgatom....tálba teszem hozzá adom a búzadarát a só és a tojások sárgáját. a fehérjéket felverem majd óvatosan össze dolgozom
Kis gombócokat formálok és forró vízben kifőzöm...meghempergetem simán olajjal kevert zsemlemorzsán..(nem pirítom mert úgy még a gyomrom tőle).
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.