másfél liter tej
egy dl ecet
két evökanál buzadar
.két tojás
csipet só
fél zacskó zsemlemorzsa
a tejet felforralom majd leveszem és hozzáadom az ecetet óvatosann megkeverem és hagyom kihülni....
.
ha kihült akkor leves szűrőben lecsurgatom....tálba teszem hozzá adom a búzadarát a só és a tojások sárgáját. a fehérjéket felverem majd óvatosan össze dolgozom
Kis gombócokat formálok és forró vízben kifözöm...meg hempegetem simán olajjal kevert zsemlemorzsáan.
(nem pirítom mert úgy még a gyomrom töle).
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.