A hagymákat megtisztítom és apró kockákra vágom. Körülbelül 2 l vízben elkezdem megfőzni, majd megtisztítom a burgonyát is és azt is főzöm a hagymával. Addig kell főzni, amíg jó puha nem lesz. Ha ez kész akkor leveszem a tűzhelyről és összeturmixxolom az egészet. Ha ez is megvan, akkor hozzáöntöm a sűrítményt és hozzáadom a halászlé alapot, majd felengedem annyi vízzel amennyi levest szeretnék. A végén ízesítem az erős Pistával és sóval és máris isteni finom halászlét kapunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.