Nagyon inycsiklandóak az eddigi receptek,de ez nem illik a sorba. Kész halrudak??? Azért a püre valódi! Várom a további sajátkészítésű finomságokat. Zsuzsa
12 sz panírozott halrúd
50 dkg burgonya
pici margarin
kevés tej
1 fej saláta
pici cukor
só
ecet
pici olívaolaj
A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, mossuk és sós vízben puhára főzzük.
Ha megfőtt kiszedjük a vízből krumpli törővel összetörjük. Margarinnal és langyos tejjel, jól kikavarjuk.
A salátát 8 cikkre vágjuk alaposan lemossuk folyóvízben. Kb 2dl vizet cukorral, ecettel, pici sóval elkavarjuk (ízlés szerint ), öntunk bele egy pici oliva olajat, és beleforgatjuk a salátacsíkokat.
Közben kevés forró olajban ki sütjük a halrudakat .
Nagyon inycsiklandóak az eddigi receptek,de ez nem illik a sorba. Kész halrudak??? Azért a püre valódi! Várom a további sajátkészítésű finomságokat. Zsuzsa
Köszi Zsuzsa a véleményedet , de én nem írtam hogy saját készítésű a halrúd!! Ez így igaz hogy bolti . És aki olyan receptet tett fel hogy fotóval együtt csente egy másik oldalról ? És úgy adta elő mintha ő csinálta volna . Hát lelke rajta ! Ez volt most a fiam kívánsága ,ez lett ebédre , ha én panírozom a halat akkor is boltban vett hal !! Üdv neked Marcsi
A burgonya pürét azt én csináltam nem porból van !!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.