4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
20 dkg parast kolbász
3-4 db csemege uborka
2 db tojás
só
őrölt fekete bors
liszt
étolaj
grill fűszer
Előkészítés:A tojásokat megfőzzük,kihűtjük.Az uborkákat apróra vágjuk.A kolbászt ledaráljuk.A tojásokat megpucoljuk,lereszeljük.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.
Elkészítés:Összekeverjük a lereszelt tojásokat,apróra vágott uborkát és a darált kolbászt,Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges/A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk majd ráhajtjuk a hús másik oldalát.A hús oldalait fogvájóval összetűzzük,megszórjuk grill fűszerrel majd lisztbe forgatjuk és olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Tálaláskor a fogvájókat eltávolítjuk,a húst felvágjuk.Gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.