Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 4 vasárnap Mónika, Flórián névnapja

Főoldal » Könnyű » Hajdúsági töltött borda

felvitel dátuma: 2011-08-22 16:39:31       mai nézettség: 1       nézettség: 3149
részletes recept
Hajdúsági töltött borda
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagyobb szelet karaj csont nélkül

20 dkg parast kolbász

3-4 db csemege uborka

2 db tojás

őrölt fekete bors

liszt

étolaj

grill fűszer

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A tojásokat megfőzzük,kihűtjük.Az uborkákat apróra vágjuk.A kolbászt ledaráljuk.A tojásokat megpucoljuk,lereszeljük.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.

Elkészítés:Összekeverjük a lereszelt tojásokat,apróra vágott uborkát és a darált kolbászt,Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges/A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk majd ráhajtjuk a hús másik oldalát.A hús oldalait fogvájóval összetűzzük,megszórjuk grill fűszerrel majd lisztbe forgatjuk és olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Tálaláskor a fogvájókat eltávolítjuk,a húst felvágjuk.Gombás rizst készítettem mellé.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*