Ez vegakaja? Ehető hozzá hús is? Nagyon mutatós!
1 kg hajdinarizottó ( 1 zacskó )
1 dl olivaolaj
1 fej vöröshagyma
2 db foghagyma gerezd
2 db sárgarépa
1 marék pici karfiolrózsák, zöldborsó szem
1 db pirospaprika, és zöldpaprika
só, bors ízlés szerint
pár levél saláta, kapros uborkasaláta a díszítéshez
Egy zacskó hajdinarizottó megmosunk, majd egy lábasban olivaolajon megfuttatunk egy fej apróra vágott hagymát és 2 foghagyma gerezdet.
Erre jönnek a répadarabok, pici karfiolrózsák, zöldborsó szemek és puhára pároljuk pár perc alatt.
Megszórjuk pirospaprikával, sóval, borssal és elkeverjük a hajdinarizottó.
Felöntjük vízzel és alacsony höfokon puhára pároljuk. Salátadarabokkal díszítjük és kapros uborkasalátával valamint apróra vágott zöld és pirospaprikával.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.