Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Hajdinarizottóm sok zöldséggel és ubisalátával

felvitel dátuma: 2012-01-22 09:51:58       mai nézettség: 1       nézettség: 1539
részletes recept
Hajdinarizottóm sok zöldséggel és ubisalátával
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg hajdinarizottó ( 1 zacskó )
1 dl olivaolaj
1 fej vöröshagyma
2 db foghagyma gerezd
2 db sárgarépa
1 marék pici karfiolrózsák,  zöldborsó szem
1 db pirospaprika, és zöldpaprika
, bors ízlés szerint
pár levél salátakapros uborkasaláta a díszítéshez

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Egy zacskó hajdinarizottó megmosunk, majd egy lábasban olivaolajon megfuttatunk egy fej apróra vágott hagymát és 2 foghagyma gerezdet.
Erre jönnek a répadarabok, pici karfiolrózsák, zöldborsó szemek és puhára pároljuk pár perc alatt
Megszórjuk pirospaprikával, sóvalborssal és elkeverjük a hajdinarizottó
Felöntjük vízzel és alacsony höfokon puhára pároljuk. Salátadarabokkal díszítjük és kapros uborkasalátával valamint apróra vágott zöld és pirospaprikával.

Szakács: Rudi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Dalianisz Hajdula 2012 január 22

Ez vegakaja? Ehető hozzá hús is? Nagyon mutatós!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*