hát ez rossz
1kg marha comb
só,bors,mustár,
2dl víz vagy húsleveslé a felengedéshez.
1dl olaj,a hús sütéséhez.
'2db nagy fej hagyma karikára szelve,
annyi liszt, ami jól befogja a hagymaszeleteket,
só,5dkg vaj és 2dl olajkeveréke a kisütéshez.,
1,5kg burgonya kockára vágva,
2dl olaj a kisütéséhez.
A hússzeleteket fólia alatt klopfoljuk,besózzuk,borsózzuk,mustárral megkenjük és ey órát állni hagyjuk vagy előző este ezt a müveletet elkészítjük és hütőbe tesszük felhasználásig.
A zsíradékot megolvasszuk és a húsokat minkét oldalukon hirtelen kisütjük,majd felengedjük vizzel vay húslével,ízesítjük és fedő alatt puhára pároljuk.
A hagymát felkarikázzuk bőséges lisztbe forgatjuk,sózzuk és kicsit állni hayjuk majd vaj és olajkeverékében adagonként pirosra sütjük.Papírtörlőre szedjük majd melegen tartjuk.
Az előkészített burgonyát zsíradékban pirosra sütjük.
Tálalás:A hússzeletet tányérra tesszük rápakolunk a kisült hagymakarikákból és mellé a sültburgonya köretet tesszük és meglocsoljuk a hús szaftjával.Mustárt,savanyúságot adunk mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.