1 kg fehér bab
1 kg tarka bab
1,5 kg vöröshagyma
60dkg sonka
olaj vagy zsír
só és feketebors(őrölt)
Salátához:paradicsom,paprika lilahagyma ,só cukor ecet őröltkömény ,a zöldség mennyisége ízlés szerint változó
Megfőzzük a babot majd lecsurgatjuk, a hagymát csíkokra szelem és felteszem zsiradékon sülni a kockára vágott sonkával majd ha üveges lett a hagyma és a sonka is átsült akkor teszem bele a lecsúrgatott babot ezzel is főzöm egy kicsit .Miellőt lezárom akkor sózom és borsozom ,a sonka miatt addig amig fő nem teszek bele sót,csak mielőtt kész .nem készítem csípősre,de aki szereti tehet bele csípőset is.
Paradicsomsali:leszelem a paradicsomot ,paprikát hagymát,ízlés szerint és a mennyiségtől függően édes ecetes levet készítek rá kis őrölt köménnyel,annyi vízzel ,hogy ellepje a salátát
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.