Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Hagymás szalonnás csirke comb petrezsejmes burgony

felvitel dátuma: 2011-07-04 14:40:21       mai nézettség: 1       nézettség: 837
részletes recept
Hagymás szalonnás csirke comb petrezsejmes burgony
Hozzávalók 1 személyre:

4db csirke comb 3 fej vörös hagyma,füstölt szalonna kb 4csík delikát örölt bors,vaj,1,5kg burgonya,egy csomo petrezsejem levél,kevés olaj

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:

A csirke combokat ketté vágom jol megtisztitom a tepsit vastagon kikenem vajjal belehejezem a csirke combokat,a szalonát kicsi darabokba vágom és a combika bőre alá dugdosom a hagymát fölkarikázom és azt is a combok tetejére rakom pici borsal és delikátal ízesitem kb 2dl vízet rakok rá alufoliával letakarom ésmegsütöm mikor puha a hús leveszem a foliát és hagyom picit megpirulni a tetejét.

Köret:a burgonyát meghámozom meg mosom föl darabolom és sós  vízbe megfőzöm,a petrezsejmet föl apritom és olajon hirtelen kb 1percig meg pirítom  és a megfőt burgonyára öntöm .Jó étvágyat!

Szakács: Rencsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*