4db csirke comb 3 fej vörös hagyma,füstölt szalonna kb 4csík delikát örölt bors,vaj,1,5kg burgonya,egy csomo petrezsejem levél,kevés olaj
A csirke combokat ketté vágom jol megtisztitom a tepsit vastagon kikenem vajjal belehejezem a csirke combokat,a szalonát kicsi darabokba vágom és a combika bőre alá dugdosom a hagymát fölkarikázom és azt is a combok tetejére rakom pici borsal és delikátal ízesitem kb 2dl vízet rakok rá alufoliával letakarom ésmegsütöm mikor puha a hús leveszem a foliát és hagyom picit megpirulni a tetejét.
Köret:a burgonyát meghámozom meg mosom föl darabolom és sós vízbe megfőzöm,a petrezsejmet föl apritom és olajon hirtelen kb 1percig meg pirítom és a megfőt burgonyára öntöm .Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.